Sunday, January 22, 2012

Semuanya Kucar Kacir!

Assalamualaikum!

Hai. Dah lama Bintang senyapkan diri dari sebarang entry. Dekat blog ni mahupun blog Etymology Of The Bintangs. Hemm..Kerja baru Bintang sangat mencabar jiwa raga. And actually Bintang rasa tertipu. Indah khabar dari rupa. Well. Bintang tak rasa seronok dengan kerja yang ada sekarang. Kerja yang penuh dengan kerenah manusia. Ah sakitnya hatiku. Benci bukan kepalang. Tak pernah jumpa sekelompok insan yang bermuka muka. Macam macam perangai Bintang jumpa. Yang penipu bagai nak gila, yang gila kuasa, yang suka memperalatkan orang, yang annoying. Hermmm. Cuma ada dua tiga orang yang Bintang boleh ngam dekat situ. Belaka pentingkan diri. Itulah orang cakap, kalau kita keluar dari kepompong selamat, macam macam yang kita boleh tengok. Meluat. Seriously shit. Langsung tak macam masa Bintang kerja farmasi or dekat Celcom. Diorang concern about other feeling. But dekat sini, ibaratkan macam hidup dekat tengah lautan yang dikelilingi jerung. Macam shit sungguh.

Herm.. Mungkin rezeki belum sampai kot. Blog tak boleh update selalu dah. Idea hilang, masa tak ada. Macam hape dah. Gila aku dibuatnya. Haduh.

Sekarang mood really really really tak baik. Dengan hati sakit, pujaan jiwa pulak buat hal. Bengang bukan kepalang dah ni. Bukan hape. Terasa hatilah. Isnin sampai jumaat Bintang punya gila gila tak ada masa nak berkeluarga segala. Kena curi curi masa untuk bermesra, untuk tak bagi pujaan hati rasa kehilangan ataupun ditinggalkan. Haduh. Tapi kenapa tak fikir benda yang sama? Bila dah ada masa nak diluangkan dia pulak nak sibuk sibukkan diri. Siapa tak marah. Sabtu Ahad ni lah peluang nak bersama tapi dia? Haduh. Bongok betul lah mamat ni. Baik Bintang kerja tiap tiap hari. Biar takde masa untuk dia baru dia sedar perasaan Bintang sekarang ni. Bonget bonget bonget punya Omarion! Arghhh! Nak aje aku sepak laju laju mamat ni. 

Dahlah. Malas nak tulis lagi. Makin bengang Bintag dibuatnya.Sengaja je tulis entry luahkan perasaan sikit. Haduh. Assalamualaikum peeps!

1 kengkomen:

MiMi said...

sabo bintang...huhu take your time tuk cari mood balik...

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com